Foto's en video's

Wij nemen foto's van de plechtigheid om de herinnering levend te houden. Scroll door ons archief en herbeleef de plechtigheid.

25/08/2021

Dagelijkse plechtigheid

Op 25/08/1895, werd Ernest Alfred Hall geboren. Op 25/08/2021, wou Murray Hallsamen met zijn familie een krans neerleggen tijdens de dagelijkse Last Post in hetAustralian War Memorial in Canberra. Dits was echter niet mogelijk omdat het memorial gesloten was omwille van COVID-19.
Youri Van Miegroet, een van de ceremonial assistants van de Last Post Association, legde een krans neer aan de Menenpoort in Ieper tijdens de dagelijkse Last Postplechtigheid. Hij was hierbij vergezeld door Jan Fieuwen Stefanie Ameel, die allebei een speciale band hebben met with Ernest Alfred Hall.
Foto’s: Francis Vanwynsberghe

Wij respecteren maximaal uw privacy. Door het nemen van foto's bieden wij de mogelijkheid aan hen die niet aanwezig kunnen zijn om de ceremonie te herbeleven. Staat u vermeld op een van de foto's en wenst u deze foto verwijderd te zien van onze website: gelieve ons te contacteren. We zullen de foto zo snel mogelijk verwijderen.