Nieuws en updates

Scroll door ons archief en verneem wat de Last Post Association allemaal doet.

01/06/2013

Bezoek van de Gouverneur-Generaal van Australia – 04/06/2013

De Gouverneur-Generaal van Australia, Hare Excellentie Quentin Bryce AC CVO, zal de Last Post plechtigheid onder de Menenpoort bijwonen op dinsdag 4 juni 2013 om 20.00 uur. De Gouverneur-Generaal zal hierbij vergezeld worden door Zijne Excellentie Michael Bryce AM AE, de Australische Ambassadeur in Belgium, Duncan Lewis AO, en een delegatie van 25 Australische bedrijfsleiders van de Europese Australische Business Council.

Voorzitter Benoit Mottrie van de Last Post Association: “De aanwezigheid van de Gouverneur-Generaal is voor de Last Post Association een bijzondere blijk van erkenning voor de inzet van onze vele vrijwilligers. Dankzij hen kunnen we deze dagelijkse herdenkingsplechtigheid in stand houden en zo het offer dat de vele soldaten brachten blijven herdenken.”

Alle leden van de Last Post Association zijn van harte welkom op deze plechtigheid. Wij reserveren een speciaal vak voor onze leden gedurende deze plechtigheid. Gelieve uw lidkaart af te printen en te tonen aan een van de verantwoordelijken van de Last Post Association bij het binnen komen van de Menenpoort.

De Last Post

Elke dag om 20.00 uur ‘s avonds. Het dagelijks eerbetoon.

Laatste berichten

Deel op